Matcha med accessoarer

Kläder är ett fantastiskt sätt att ge uttryck för stil och smak. Det finns så många olika former, silhuetter, material och färgval att experimentera med. Även i en ganska sparsmakad garderob kan accessoarer ge ett stort lyft som både kompletterar och gör att kläderna ser bättre ut.

Många personer väljer idag att ha en ganska minimalistisk garderob med ett fåtal enfärgade plagg och enkla snitt. Då kan accessoarer verkligen ge outfiten lite mer personlighet och känsla. Både halsband, armband ringar och broscher kan matchas med kläderna. En färgglad accessoar kan plocka upp och förstärka färgen på plaggen. Man kan också matcha hårband, sjalar och andra accessoarer på liknande sätt.

Till en enkel topp är det snyggt att bära något runt halsen. Både halsband och sjalar gör att man ser lite mer klädd ut och tillför spännande detaljer i outfiten. En rund urringning passar fint med korta halsband som formar sig efter halsens rundning. De kan bäras ensamma eller flera tillsammans för en lager-på-lager-effekt. Till lite mer urringade toppar är det fint med medellånga halsband som slutar en bit ned på bröstet. Om du har fina sjalar hemma är även de utmärkta för att ge lite mer liv åt outfiten. En lyxig sidensjal kan lyfta även de enklaste bomullsplagg till nya höjder. Sjalar kan knytas på olika sätt beroende på deras längd och vilken stil man vill uppnå. Det är också fint att bara svepa en fin halsduk eller sjal några varv runt halsen.

För att addera lite spännande detaljer vid händerna är armband utmärkta attiraljer. Ett armband passar fint till en skjorta eller blus och är särskilt lämpligt när man vill klä sig formellt men ändå personligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *