Priser

Priser anges i svenska kronor inklusive moms. Priset som gäller är det som finns angivet på webbplatsen den dag du

gör din beställning. Du ser alltid totalsumma inklusive frakt i kassan innan du godkänner din beställning.

 

Orderbekräftelse

När du har genomfört ditt köp av VÄDRAREN, skickas automatiskt en order-bekräftelse till den e-postadress som du angett. Om något inte stämmer eller om du inte fått något besked via e-post är det ditt ansvar att kontakta oss.

 

Ångerrätt

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp av VÄDRAREN, även vid bruten förpackning. Observera dock att förpackningen ska brytas med minsta möjliga skada. Du som kund står för returfrakten vid öppet köp. Vill du utnyttja öppet köp så skicka tillbaka VÄDRAREN väl förpackad tillsammans med kvitto och anmärkning om att du vill utnyttja öppet köp. Vi återbetalar pengarna till dig inom 30 dagar vid eventuell reklamation eller öppet köp. Glöm inte meddela oss hur du vill att vi ska föra över pengarna till dig eller om du vill ha tillgodokvitto.

 

Kontakta oss via info@vadraren.se för att få detaljerade

instruktioner gällande returen.

 

Fraktkostnad & Leverans

Leverans sker med Posten Postpaket. Frakten kostar 49 kr (Om inte annat anges på 1:a sidan). Postens leveranstid är normalt 1-3 dagar. Du bör ha din Vädrare inom 10 arbets-dagar men vi reserverar oss för eventuellt slutförsäljning av produkt. Om vi har slut på lagret kan det ta upp till 5 veckor att få din leverans. Du meddelas då i god tid om detta. Avvikelser kan även komma vid hög-tider och under juli/augusti. Vi levererar endast inom Sverige.

 

Betalning

Betalning sker säkert och smidigt via Paypal.

Läs mer om paypal här: www.paypal.se

 

Försäljning till minderåriga

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för

att beställa från oss.

 

Garanti & Reklamation

Vi garanterar att VÄDRAREN du får är felfria vid leverans. Skulle du få en trasig så kontakta oss och beskriv detaljerat vad felet är. Du har 1 års garanti och 3 års reklamationsrätt på VÄDRAREN. Kontakta oss om du behöver utnyttja garantin. Vi betalar retur-frakten vid en ev. retur av vara. pga. reklamation. Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer Du har rätt att utan kostnad öppna förpackningen för att kontrollera att varan fungerar. Tänk på att returer endast kan skickas till oss med Posten, och inte med Schenker och DHL. Kontaktinformation vid reklamationer: info@vadraren.se

 

Säkerhet & Sekretess

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL). Vi kommer inte lämna ut dina uppgifter och använda dem i andra samman-hang än korrespondens från oss.