Om

Modeproffsen och miljökämparna är överens - vi ska inte tvätta våra kläder så ofta som vi i dag gör. Detta sliter betydligt mer på plaggen än du tror - och självklart på miljön. Det räcker ofta bara med en härlig vädring.

 

Med VÄDRAREN kan du äntligen fräscha upp dina klädes-plagg och övriga textilier, även om du bor i lägenhet och saknar balkong. Du hänger den bara utanför fönstret och förankrar den enkelt i elementet eller fönsterlåset. Sedan hjälper VÄDRAREN dig att hålla klänningen, kavajen eller duntäcket i toppform!

 

Bakgrund

Jennie Bergström heter jag som tagit fram VÄDRAREN, 33 år och bor i Stockholms innerstad. I Dalarna, där jag kommer ifrån, är man van att vädra sina kläder. Man vädrar i vått och torrt. Kanske ligger detta i traditionen eller så kanske det är så enkelt att man har vädringsmöjligheterna och ser nyttan med det. Kläderna håller längre och man hjälper miljön att må bättre.

 

Detta kom att bli till ett problem när jag för 13 år sedan flyttade till Stockholm. Tvättmaskin efter tvättmaskin har gått för att bara fräscha upp vardagskläderna tillsammans med tränings-kläder efter en powerwalk. Eller för att inte tala om vinter-kläderna (eller vintertäcket) som ska fram efter en sommar på vinden.

 

 

 

 

 

 

Därav har jag nu äntligen tagit fram VÄDRAREN som nu möjliggör vädring även när man saknar balkong.

 

VÄDRAREN är mönsterskyddad genom PRV och OHIM på den europeiska marknaden. Detta innebär att ingen annan får sälja eller tillverka denna till den europeiska marknaden.

 

Allmänna råd

VÄDRAREN färgar inte men ta gärna in den vid regn samt

låt den inte hänga ute för länge obevakad. Barn bör inte leka med VÄDRAREN. Klädesplagg och textilier upp till 1,5 kg vädras utmärkt av VÄDRAREN. Se till att du förankrar VÄDRAREN väl så att den inte riskerar att falla ned.

 

VÄDREREN rengör sig själv med hjälp av själva vädringen, så du ska inte behöva tvätta din VÄDRARE. Det medföljer

ett smidigt fodral som du kan förvara din VÄDRARE i när

du inte anväder den.

 

Om frågetecken finns, tveka inte att kontakta oss på VÄDRAREN, se kontaktuppgifter här.